Повним ходом йде підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана: Людмила Балан показала сукню нареченої (ФОТО)

Чутки про романтичні стосунки поп-діви і молдавського мачо не стихають. Фанати "Голосу країни" подейкують, що розпочалася підготовка до весілля Тіни Кароль і Дана Балана.

Любовна історія Тіни Кароль і Дана Балана закрутилася на очах у всієї країни в шоу “Голос”. Артисти хоч і були конкуруючими тренерами, але іскра між ними промайнула, і приховати її від глядачів не вдалося. До того ж це вперше після втрати коханого чоловіка Євгена Огіра українська поп-діва постала в такому грайливому образі.

Недвозначні погляди, кокетство та дотики були одразу ж інтерпретовані глядачами як натяк на більш ніж робочі стосунки. При цьому потенційна зіркова пара жодного разу не підтверджувала і не спростовувала чуток, а мовчання, як відомо, знак згоди.

З потенційною свекрухою Тіна Кароль вже знайома – мама Дана Балана виходила на сцену “Голосу” та співала для них народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”. А тепер жінка показала в мережі весільний образ нареченої.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан показала сукню нареченої перед весіллям Тіни Кароль і Дана

Весілля Тіни Кароль і Дана Балана

Поки шанувальники сподіваються побачити логічне продовження історії кохання Тіни і Дана, Людмила Балан публікує у соцмережах кадри з весілля. Щоправда, поки що не синового.

Так, в Інстаграмі мами Дана Балана з’явилося відео, на якому вона виступає і танцює разом з гостями весілля та самою нареченою. Людмила обрала для свята коротку яскраво-синю сукню з відкритими плечима і корсетом, які доповнила сріблястими босоніжками на високих підборах. Наречена постала у платті з пишною спідницею і акуратним, але глибоким декольте, доповнивши образ довгою фатою.

У коментарях фанати засипали Людмилу компліментами, а також висловили надію, що незабаром вона так само весело погуляє на весіллі Дана і Тіни. Більше цікавого про особисту історію артистів дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті