Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік вслід за зірковою дружиною: сховався від кума

Відомий український олігарх та політик Віктор Медведчук втік з-під домашнього арешту. Про це стало відомо лише 27 лютого. Адвокат бізнесмена вже дала перші коментарі.

Як відомо, український олігарх Віктор Медведчук був фігурантом декількох кримінальних впроваджень в Україні. Бізнесмен був посаджений під домашній арешт і проживав під Києвом разом зі своєю сім’єю.

Оксана Марченко показала, як вони з дідусем Медведчуком няньчаться з онуком
Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік вслід за зірковою дружиною

Напередодні російської ескалації Оксана Марченко покинула країну разом зі своїми охоронцями. Кадри спілкування з прикордонною службою одразу з’явилися в інтернеті. Була інформація, що телеведучу ретельно обшукали, а потім випустили з країни. Через 5 днів в Україні розгорнулися воєнні дії.

Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік вслід за зірковою дружиною

А 27 лютого стало відомо, що чоловік Марченко Віктор Медведчук зник з-під домашнього арешту. Куди саме направився бізнесмен достовірно невідомо, однак його адвокат запевняє: він ховається, як і інші українці, адже Київ переживає нелегкі часи.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук
Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук втік вслід за зірковою дружиною

При цьому вже активно говорять про те, що на олігарха чекає покарання за те, що він покинув місце арешту.

Нагадуємо, що Володимир Володимирович Путін є кумом Віктора Медведчука, адже охрестив її його доньку. Через це у дівчини навіть ставалися проблеми. Наприклад, вона не змогла вчитися у Женевському Університеті, так як їй заборонили в’їзд в країну після того, як дізналися про її походження. Тоді Віктор Медведчук був сильно розгніваний через дискримінацію його доньки.

Свого часу ж Оксана Марченко довіряла своєму куму і запевняла українців, що він хороша людина. Адже релігійний чоловік не може бажати зла іншим.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.