Ольга Фреймут устами жінок Харкова звернулася до світу після атаки 1 березня 2022 (Відео)

Росією застосовуються системи залпового вогню, які руйнують школи, лікарні, дитячі садки та житлові будинки.

Усі в Україні та у світі побачили справжнє обличчя агресора – Росію. Ще одним підтвердженням цієї підступної війни стало бомбардування житлових кварталів Харкова та найбільшої площі в Європі, яке було вранці 1 березня 2022 року. Відео розриву ракети побачив увесь світ та як гине громадянське населення.
Адже поряд в укриттях, у підвалах Харкова вже кілька днів перебувають жінки, діти та старі люди. У них мало їжі та води.

Там же була і подруга Ольги Фреймут, з якою вона зв’язалася по мобільному зв’язку. Усі жінки Харкова звернулися до Ольги Фреймут, щоб вона передала їхнє повідомлення всьому світу. Щоб вся планета знала, що робить Російська Федерація, і як вона веде війну з цивільним населенням. Адже місто Харків зазнає обстрілів.

Тому жінки Харкова, які опинилися в такому становищі звернулися через свою знайому Ольгу Фреймут, щоб вона донесла до світової громадськості та відповідних організацій їхнє прохання та позицію. Річ у тому, що агресор порушує всі міжнародні норми та обстрілює мирних жителів.

Росією застосовуються системи залпового вогню, які руйнують школи, лікарні, дитячі садки та житлові будинки. Також підпадають під прицільний обстріл об’єкти соцінфраструктури.
У Харкові гинуть мирні люди, діти, жінки та старі.

Схожі статті