На дім зірки ТСН Соломії Вітвіцької впала російська ракета: телеведуча розповіла, як тримається її родина

Відома українська журналістка Соломія Вітвіцька зробила зізнання про те, що на будинок її батьків впала російська ракета. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

У цей непростий час українські журналісти виконують свою роботу героїчно. Цілодобово вони знаходяться в ефірі, щоб їхні співвітчизники знали усе про те, що відбувається в їхній країні. Під час війни ми всі стали набагато ближче, забули про образи та встали разом проти ворога.

Адже від російських окупантів страждають всі: від звичайних людей до суперзірок. Так, нещодавно Соломія Вітвіцька повідомила, що на будинок її батьків впала російська ракета.

На дім зірки ТСН Соломії Вітвіцької впала російська ракета

Сталося це, коли батько знаменитості ще знаходився в Житомирі і там відбувався обстріл. На щастя, усі рідні зірки евакуйовані і ніхто не постраждав.

“Він живе у Житомирі, і коли до його подвір’я потрапила ракета, то в нього одного з дому залишилися цілі вікна. Це було минулого тижня, коли був обстріл Житомира. На подвір’ї житлового будинку знаходилася лікарня та школа”, – розповіла ведуча, пишуть Факти.

Варто відмітити, що на відміну від багатьох своїх колег, Соломія вирішила не покидати Києва, і окрім основної роботи займається волонтерством і всіляко допомагає захисникам. Така героїчність та відсутність втоми у боротьбі з противником гідні визнання.

Окрім цього Соломія ще й веде інформаційну боротьбу на просторах мережі, де постійно додає нові матеріали про війну і не залишає окупантам шансу на обман. Увесь світ знає про те, що відбувається в нашій країні саме завдяки тому, що українці як ніколи згуртувалися та розповідають про війну.

Схожі статті