“Біженець зі Стоянки”: Соломія Вітвіцька з редакцією ТСН прихистила в офісі песика, якого залишили вдома переселенці

Соломія Вітвіцька разом із колегами з редакції Телевізійної Служби новин прихистила в офісі цуценя, яке залишили вдома господарі, тікаючи від обстрілів російських військ.

Соломія Вітвіцька в особистому блозі показала цуцика, якого назвали Дімоном. Тварину залишили його господарі в селі Стоянка, що знаходиться під Києвом. Вірогідно, вони тікали від російських військ, які обстрілюють цей населений пункт, проте не змогли взяти з собою пухнастого друга.

Дімона побачив один із кореспондентів ТСН та приніс його до офісу, де зараз й оселився чотирилапий. Редакція новин відразу полюбила нового члена їхньої журналістської команди та навіть зробила йому іменний бейджик.

Соломія Вітвіцька прихистила в офісі песика
Соломія Вітвіцька прихистила в офісі песика

“Дімон – біженець із Стоянки, що під Києвом. Господарі не забрали його з собою коли тікали від війни – тож, кореспондент ТСН Олександр Загородній врятував песика і він тепер мешкає з нами в офісі “1+1″! Наш антистрес і бойовий пес!” – написала телеведуча в особистому блозі.

На знімку помітно й бейдж цуцика, який засвідчує його особистість. Тепер уся команда Телевізійної служби новин турбується про нового “колегу”, опікає його та дає йому ласощі. Хто саме був хазяїном Дімона залишається невідомим.

В Україні сотні тварин опинилися на вулиці

В Україні сотні тварин опинилися на вулиці
В Україні сотні тварин опинилися на вулиці

Сотні тисяч українців змушені покинути свої домівки та шукати нове житло в нових містах або навіть країнах. Не всі готові брати з собою домашніх улюбленців, тож зараз сотні собак та котів залишилися просто неба. Громадські активісти та зоозахисники закликають не кидати напризволяще своїх пухнастих друзів, а евакуювати їх разом з собою.

Головне дотримуватися чітких правил: тварина має бути у спеціальній переносці, а також не забудьте взяти з собою запас їжі та води на тиждень, документи та засоби гігієни. Практика доводить, що тваринкам раді й у бомбосховищах, тому не залишайте їх удома.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.