Сніжана Єгорова публічно відхрестилася від росії та путіна, але донька Стася Ровінська вже не пробачить

Відома українська телеведуча Сніжана Єгорова публічно відхрестилася від Росії, до якої прагнула ще декілька тижнів тому. Що сталося, дізнатися ваші статті.

Ще місяць тому Сніжана Єгорова оскандалилася через підтримку дій Володимира Путіна та його зазіхань на українську територіальну цілісність. Тоді вона сильно посварилася зі своєю рідною донькою Стасею Ровінською  і іншими колегами, з якими колись вона підтримувала зв’язок.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська публічно послала матір слідом за російським кораблем
Сніжана Єгорова публічно відхрестилася від росії та путіна

Але як з’ясувалося, знаменитість швидко змінює свою позицію, особливо коли справа стосується благополуччя її дітей. Так, нещодавно вона засудила дії російського президента та поділилися емоціями стосовно того, що її дітям відмовили у продовженні закордонних документів.

Сніжана Єгорова публічно відхрестилася від росії та путіна

Так, з минулого року Сніжана знаходиться разом зі своїми спадкоємцями у Туреччині, де вона мала перебувати і надалі, але українське консульство відмовило їй у документах. Причина вельми проста — підтримка ескалації російської агресії.

Це вибило Сніжану з колії, яка вирішила змінити свої позиції та виправдатися перед українцями.

“Я – мати п’ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військових дій Російської Федерації на території України. Я перебуваю на території Туреччини із серпня 2021 року… на законних підставах – тимчасової поїздки. І єдине, що мені потрібно було від консульства України сьогодні, щоби вони продовжили термін дії паспортів моїх дітей, 15, 12, 10 років”, – висловилася артистка.

Здається, що знаменитість так і не змогла знайти собі місця серед двох народів. А її діти не мають законного права продовжувати своє перебування у Туреччині, а отже Сніжани буде складно вирішити цю проблему.

Схожі статті