Дружина Віктора Павліка не змогла купити мультиварку для малого сина через війну: “У нас немає кухні”

Дружина народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова в соціальних мережах розповіла підписникам, які проблеми переживає у цей непростий час.

Коли в Україні 24 лютого почалася війна, Катерина Репяхова разом з Віктором Павліком, малим сином і своєю мамою залишалися в Києві до останнього, поки зрештою сім’ю не вмовили виїхати у більш безпечне місце.

Родина наразі перебуває у безпеці, але не сидить, склавши руки. Дружина артиста тепер не просто веде блог в Інстаграмі, а використовує його для волонтерства і допомагає рідному брату, який знаходиться в Дніпрі та закуповує для територіальної оборони необхідні речі, а для переселенців – гуманітарну допомогу.

Катя Репяхова, Віктор Павлік і Михасик
Катерина Репяхова не змогла купити сину мультиварку через війну

Втім, про звичайні турботи Катерина теж не забуває, адже зараз їй необхідно доглядати за маленьким сином Михасиком, якому немає ще й року. Хлопчик народився у червні 2021-го за рік після весілля з Віктором Павліком. При цьому щасливу пару цькували в мережі через велику різницю у віці, а також через те, що Репяхова стала причиною розлучення співака з колишньою дружиною Лорою Созаєвою. У подружжя був спільний син Павло, однак його вже немає – хлопець пішов з життя у серпні 2020-го після тривалої боротьби з раком.

Дружина Віктора Павліка не змогла купити мультиварку

У себе в Інстаграмі Катерина Репяхова виклала нові сторіз, у яких поділилася проблемою – не може купити мультиварку для того, щоб готувати Михасику обіди:

“На 21 день війни ми повертаємося до шматочків. У нас немає кухні там, де ми живемо. Були спроби купити мультиварку. Але такі розумні виявилися не ми одні. Як тільки запрацювала Нова пошта, замовили в інтернеті”, – розповіла дружина Віктора Павліка.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не змогла купити для сина мультиварку
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова не змогла купити для сина мультиварку

Схожі статті