Дружина Романа Сасанчина розповіла, що сталося з обличчям їхньої донечки: вимушені звертатися до хірурга

Дружина молодого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна розповіла, що з обличчям їхньої донечки Елізабет. Усі деталі в нашій статті.

Не так давно стало відомо, що дружина Романа Сасанчина вирішила поїхати у більш безпечне місце для себе, своєї донечки Елізабет та племінниці Міланки, і вирушила до Польщі. Там війна немає їх зачепити. Музикант же залишився на батьківщині з наміром боронити її.

По приїзду до сусідньої держави Іванна почала відчувати себе недобре. Так як дівчині робили кесарево, в неї почав боліти живіт. Також її крихітна донечка пройшла огляд, який і пояснив появу на її щоці великої червоної плями.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що сталося з обличчям їхньої донечки

Про це Івана повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, що сталося з обличчям їхньої донечки. Скріншоти особистої сторінки блогерки

“Дуже багато запитань про те, що в Елізабет на щочці. Це гемангіома, ми були у лікаря. Вона хотіла зробити нам направлення до хірурга. Щоб хірург подивився, але ще чекаємо на песель. Це ідентифікаційний код, без нього вони не можуть робити направлення. Нібито лікарка говорить, що все нормально, ніби воно вже не буде рости і до 3 років має пройти само”, — зізналася дівчина у відео.

Варто відмітити, що ця плямка була помітна останні 3 тижні і, звісно, викликала цікавість у підписників блогерки, яка постійно показує Елізабет на камеру.

Варто відмітити, що після її приїзду в Варшаву вона сильно посварилася з Романом, але на даний момент нібито у пари все в порядку. Відстань погано вплинула на їхні стосунки, але все ж таке кохання перемагає будь-які перепони.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.