Святослав Вакарчук записався до армії, тепер співак лейтенант ЗСУ: йому дали перше завдання

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записався до лав Збройних сил України. Співаку вже дали перше завдання. Керівництво йому доручило надихати воїнів своїми виступами

Збройні Сили України героїчно протистоять російській агресії. Варвари з росії бомблять мирні міста та села. Вони не шкодують дітей, старих та жінок. Вся Україна стала на боротьбу з окупантом. Представники шоубізнесу зі свого боку допомагають усім, що можливо. Одні стають волонтерами, інші записуються до тероборони.

А фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук записався до лав Збройних сил України. Співаку вже дали перше завдання. Керівництво йому доручило надихати воїнів своїми виступами.

Тому сьогодні співак їздить по всій Україні та своїми піснями та спілкуванням підтримує громадян, які постраждали від атак російських військ. Наразі Вакарчук уже лейтенант ЗСУ.
Співак заявив: “Тому я на своєму місці, а якщо потрібно – то захищатиму країну зі зброєю в руках”.

Святослав Вакарчук вперше розкрив плани на дев'ятимісячного сина Івана
Святослав Вакарчук уже лейтенант ЗСУ

Більшість країн у світі засудили війну Росії проти України. Вони вводять санкції проти агресора та надсилають їх дипломатів із країн.
Так недавно Польща ухвалила рішення про висилку 45 російських дипломатів, підозрюваних у шпигунстві проти країни, повідомив представник МЗС Польщі.
45 росіян або підозрюються у шпигунстві, або є спільниками шпигунів, заявив раніше представник польських спецслужб Станіслав Зарин.

Один із них був встановлений у ході розслідування щодо громадянина Польщі, який працював в архіві РАГСу Варшави, за підозрою у шпигунстві, сказав пан Зарін.
Поляк був заарештований минулого тижня і перебуває під вартою протягом трьох місяців.

Українці вірять, що за допомогою ЗСУ та наших союзників на світовій арені незабаром настане переломний момент у війні та ворог буде відкинутий до кордону.

Схожі статті