35-річна Неля Шовкопляс забула про телебачення та пішла плести сітки: навіть під сиренами сидить працює

Сьогодні кожен українець докладає сил, аби наблизити перемогу. Популярна ведуча Неля Шовкопляс перекваліфікувалася теж. Жінка активно волонтерить.

Неля Шовкопляс за короткий час стала справжньою улюбленицею українського глядача. Проста, щира та позитивна – вона нагадує у кадрі добре знайому дівчину з сусіднього двору. Війна застала ведучу з двома дітками у столиці, аби синочки не застали всього жаху, який зараз відбувається у Києві, зірка поїхала в евакуацію.

Втім, там вона не розслабляється, а активно займається волонтерською діяльністю. Зокрема плете маскувальні сітки. У сторіз знаменитість показала, як проходить сам процес. Цікаво, що на фоні гучно лунали сирени, що сповіщають про повітряну тривогу, але люди тримаються спокійно і не майже не реагують на сигнал. Сама Неля спокійно розповідає про те, яку велику сітку зробили для нашої армії.

35-річна Неля Шовкопляс забула про телебачення та пішла плести сітки

Сама Неля з Харківської області, яка однією з перших зазнала ударів з боку рф. Хоч сам Харків вже звільнили від окупантів, але обстріли продовжуються. Ще однією гарячою точкою став Чернігів. Популярна ведуча вирішила підтримати саме його у публікації та подякувати всім його захисникам:

“Я хочу подякувати всім, хто так сміливо і відважно тримає оборону!!! В усіх містах!!! Сьогодні це – Чернігів! Хлопці з ЗСУ, тер.оборони, волонтери, місцева влада!!! Дякуємо вам!!! Тримайтеся, рідненькі, і тримайте місто!!! Чернігів – це щит з північного сторони України!!! Ми віримо в вас! Ми молимося за вас!!! І головне тримаємо з вами зв’язок!!!”, – емоційно написала ведуча та додала ще й відео від себе.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.