Даша Астаф’єва ледь тримає себе в руках: хоче “начистити морду” Регіні Тодоренко, не забула і про Лободу з Лорак

Даша Астаф'єва: "Мене обурює, що мовчить Ані Лорак. Світлана Лобода сказала якоюсь пташиною мовою: "Ми маленькі люди". Чому ви не кажете, що Росія напала на Україну і безжально вбиває мирних жителів?"

Вже місяць триває кровопролитна війна в Україні, розв’язана агресивною росією. Весь світ нарешті побачив справжнє обличчя сучасної Росії. Агресор бомбардує міста та села, в яких немає військових об’єктів. Гинуть діти, старі та жінки. Наші доблесні ЗСУ чинять героїчний опір окупантам.

Наші захисники борються за кожен метр рідної землі. Російські окупанти не мають мотивації. Багато хто досі не розуміє, куди вони прийшли з війною. До них не дійшло, що їх годинник порахований і є лише варіант терміново піти з України. Інакше рашистів чекає смерть.

Багато представників шоубізнесу одразу висловили своє ставлення до цієї війни. Однак є й такі, які вважають за краще мовчати або обережно висловлюватися, щоб не спричинити гніву “старшого” брата.
Співачка Даша Астаф’єва рішуче засудила Лободу, Тодоренка та Лорак за їхнє мовчання про війну росії проти України.

Співачки з українським паспортом, які живуть у росії – Ані Лорак, Світлана Лобода та Регіна Тодоренко вважають за краще не говорити своїм шанувальникам правди про війну росії та їхнього президента путіна.

Даша Астаф’єва обурена цими зірками. Адже своїми діями вони могли розплющити очі росіянам, проте вибрали мовчання.

Більшості українців зрозуміле обурення Даші Астаф’євої. Не можна в цей важкий для країни час мовчати.

А наші ЗСУ не мовчать! Вони дають гідну відсіч агресору і незабаром відкинуть російську армію до кордону.

Російські сили продовжують обстрілювати південне портове місто Маріуполь, хоча, як повідомляється, сам портовий район зазнав відносно невеликої шкоди.

Цілком очевидно, що росіянам не вдалося захопити всю Україну з кількох позицій, як вони планували.

Тому тепер окупанти намагаються відвести свої ресурси, консолідувати їх та зосередити їх на одному ударі за раз, зокрема, навколо Маріуполя та на півдні.

Проте Маріуполь тримається.

Але оскільки Україна відтісняє російські війська навколо Ірпеня, приблизно за 20 км від Києва, та інших передмість разом із Макаровим, це може завадити планам москви щодо захоплення столиці.

По суті, те, що українські сили намагаються зробити, — це відрізати всю сторону від спроби оточення Києва, що змусить росіян або спробувати прорватися на північ і залишити ці позиції, або росії перенаправити значні бойові сили на спробу прорватися і звільнити там свої. сили.

Але це у російського агресора не вийде. Дух нашого народу не зламати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.