Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому: “Змінили 4 міста”

Переможниця 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ Анна Богдан і Михайло Заливако через війну не можуть повернутися додому.

Михайла Заливако публіка знає як головного героя шоу “Холостяк-11”, якому вдруге в історії української версії реаліті вдалося зустріти на проєкті справжнє кохання. Обраницею бізнесмена стала колишня дружина екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана Анна. Закохані продовжили будувати стосунки і після фіналу, а свою першу річницю пара відсвяткувала вже в умовах війни.

24 лютого росія напала на Україну без оголошення війни. Влада рф досі прикривається надуманою “спецоперацією”, яка має на меті нібито порятунок мирного російськомовного населення від неіснуючих неонацистів. Але кожен громадянин вільної і незалежної України знає, що це маячня. Тим не менш, вже більше місяця українці гинуть від рук окупанта.
З цієї ж причини мільйони людей змушені покинути свої домівки у пошуках більш безпечного місця. Не стали винятком і зірки шоу-бізнесу.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому

Так, після довгого мовчання на зв’язок з фанатами вийшла переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан, яка розповіла, що їм з Михайлом довелося перенести останнім часом:

“Давно не бачились з вами. Ми за півтора тижні змінили 4 міста. Спочатку ми виїхали зі Львова у Хмельницьку область забрати маму. Далі ми тримали шлях на Київ. Ми дуже сильно хотіли додому, хоча б на пару днів. Місяць не була вдома. Київ, як же я за тобою сумувала. Знаю, наскільки всім важко і як всі втомилися. І я точно знаю, що ми сильний народ і ми з усім впораємося. Я вас люблю, українці. Подивилися мої дитячі фото, насміялися, підняли собі настрій”, – написала кохана Заливако.

Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому
Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому
Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому
Анна Богдан і Михайло Заливако не можуть повернутися додому

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.