Ігор Кондратюк принизив українських зірок за недостойну поведінку: “Головний селебріті, який гідно поводиться”

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк прокоментував поведінку українських зірок, а також зізнався, хто зараз є його фаворитом. Усі деталі в статті.

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк прославився своєю безкомпромісною критикою у сторону українських зірок, які впродовж 8 років працювали та заробляли в росії.

Зараз вони поділилися на дві групи: ті, які повернулися до витоків та підтримують україну, і ті, які вперто зберігають мовчання, не дивлячись на шквал хейту та суворість реалій.

Необхідно зазначити, що не дивлячись на складну ситуацію (адже Ігор Кондратюк разом сім’єю живе у будівлі компанії), він активно спілкується з журналістами та розповідає про своє бачення подій.

Ігор Кондратюк принизив українських зірок за недостойну поведінку

Ігор Кондратюк розповів про свої нестандартні вимоги до дружини
Ігор Кондратюк принизив українських зірок за недостойну поведінку

Так, нещодавно Ігор Кондратюк заявив, що такі співачки, як Ані Лорак та Світлана Лобода є ляльками росії.

Зокрема він знову заговорив про поведінку зірок, але на цей раз він виокремив людину, яка поводиться у такі непрості для країни часи найдостойніше. Так, Кондратюк вважає, що такою людиною є Володимир Зеленський, і його заява не є неочікуваною. Але варто відмітити, що раніше продюсер нодноразово дозволяв собі критикувати дії Президента і був незадоволений його політикою.

“Загалом головний селебріті, який веде себе гідно, це президент Зеленський”, – зазначив продюсер.

Таким чином він дав зрозуміти усім іншим представникам шоу-бізнесу, що конкуренцію з головним героєм України вони точно не витримали. Але у той самий час зірка зізнається, що інколи зривається і дозволяє собі критику у сторону Володимира Олександровича, але оточуючі вчасно його зупиняють.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.