Стало відомо, як почувається переживший серцевий напад Кіркоров: після слів Камалії здоров’я зірки погіршилося

Нарешті стало відомо, як почувається батько Філіпа Кіркорова Бедрос Кіркоров, який не так давно пережив серцевий напад. Усі деталі в нашій статті.

8 квітня батька Філіпа Кіркорова було госпіталізовано до московської клініки. Бедросу Кіркорову, якому через два місяці виповниться 90 років, діагностували серцеву недостатність та відправили до реанімації.

Тоді повідомлялося, що здоров’я артиста ослабло на тлі перенесеної раніше інфекції. Стан його був серйозним, а лікарі не давали прогнозів. Через кілька днів батько Філіпа Кіркорова сам вийшов на зв’язок і повідомив, що почувається нормально.

Стало відомо, як почувається переживший серцевий напад Кіркоров

Стало відомо, як почувається переживший серцевий напад Кіркоров

У програмі “Зірки зійшлися” обговорили стан здоров’я Бедроса Кіркорова. Хресна поп-короля Ольга Новожилова розповіла, що спілкувалася з артистом, який перебуває в лікарні, по телефону. Вона зазначила, що він має досить бадьорий голос і не скаржиться на здоров’я. За словами Новожилової, Кіркоров-старший розповів, що у клініці за ним гарний догляд.

За словами Новожилової, у лікарні Бедроса Пилиповича все влаштовує, він не скаржиться ні на умови, ні на харчування. Він розповів Ользі, що найближчим часом його мають перевести до звичайної палати. Відповідаючи на запитання про діагноз, вона сказала, що у Кіркорова-старшого проблеми із серцем, і не виключила, що їх посилив коронавірус. При цьому Новожилова намагалася підбадьорити артиста.

Варто відмітити, що біда сталася з чоловіком майже одразу після інтерв’ю Камалії, яка багато років дружила з Філіпом Кіркоровим і розповіла про його зраду. А нещодавно до співачки долучилася і Оля Полякова, яка розкритикувала поведінку поп-короля та його спробу захистити Марченко та Медведчука.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.