37-річна Тіна Кароль здивувала фанатів ніжним поцілунком з українським захисником: так виглядає справжнє кохання

Відома українська співачка, поп-діва вітчизняної естради Тіна Кароль потішила шанувальників приємним артом про справжнє кохання. Усі деталі в статті.

Репертуар знаменитої української співачки Тіни Кароль налічує велику кількість пісень про кохання. Серед них і ліричні, драматичні, і веселі. Артистка вміє говорити про це почуття та надихається любов’ю майже постійно.

Тіна Кароль здивувала фанатів ніжним поцілунком з українським захисником

Однак на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram майже не знаходиться місця для цієї емоції. Свій акаунт вона веде для просування своєї творчості, а деталями приватного життя майже ніколи не ділиться.

Тіна Кароль здивувала фанатів ніжним поцілунком з українським захисником. Скріншот особистої сторінки співачки

Варто відмітити, що і чужі роботи вона зазвичай публікувала тільки тоді, коли мова йшла конкретно про неї. Це були портрети поп-діви або цікаві фотоколажі. Але нещодавно вона здивувала шанувальників, адже поширила малюнок, який був створений на основі роботи Густава Клімта “Поцілунок”. От тільки головний герой картини був замінений на українського захисника.

Робота художника давно прославилася неймовірною ніжністю та глибиною почуттів, яку йому вдалося зобразити на полотні.

Нагадуємо, що зараз Тіна Кароль знаходиться за кордоном. Наприкінці лютого вона знаходилася в українському монастирі, але потім вирушила до Польщі, де почала влаштовувати мітинги, а також допомагала волонтерам складати гуманітарну допомогу. Згодом послідували і благочинні концерти, кошти з яких повністю рушили до українців, що потребували допомоги. Єдиний син артистки Веніамін також не залишився осторонь і допомагав переселенцям.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.