Сестра Ольги Сумської Наталія відкрила свою душу українцям та запросила на спільну молитву: “Зараз конче потрібно”

Відома українська акторка Наталія Сумська відкрила шанувальникам свою душу та запросила всіх бажаючих на спільну молитву за рідну неньку Україну.

Наталія Сумська завжди була патріоткою своєї країни, а зараз, коли Батьківщина переживає дуже нелегкі часи, вона не відсиджується, склавши руки.

Артистка демонструє непохитну віру в перемогу та докладає всіх можливих зусиль, аби підняти дух українців.

Нещодавно Наталія разом зі своїм коханим чоловіком Анатолієм Хостікоєвим виступила перед переселенцями у Полонному, де захопила промовою:

“Наша земля древня, вона має право жити, вона має право виборювати право на життя, на перемогу. Я думаю, що це обов’язково станеться”, – сказала Сумська.

Як виглядає єдина донька Наталії Сумської
Наталія Сумська запросила українців на спільну молитву

Вона не стала приховувати, що так само як і мільйонів співвітчизників її іноді долає відчай, але це нормально, і головне — не втрачати віру в найкраще.

Цього разу в Інстаграмі Наталії Сумської з’явилася молитва за Україну, яку вона озвучила особисто:

“Хто живе під охороною Всевишнього, той під покровом Бога небесного оселиться. Плечима своїми від захищатиме нас, наші міста — Маріуполь, Чернігів, Харків, Охтирку, Ізюм, Бучу, Ірпінь, Гостомель та всі міста і села земель цих. Під тінню крил його ми надійно спочиваємо, обороною нам буде правда його. Не побоїмося страху в ночі, ані стріли, що летить у день. Впаде біля нас тисяча, і десять тисяч праворуч нас, але до нас не наблизяться, бо Він ангелам своїм звелів, щоб охороняли нас на усіх путях наших. За те, що ми поклали надію на нього, він визволить і захистить нас, бо ми знаємо ім’я його. Довгим життям обдарує нас і дасть нам спасіння його. Амінь”.

У коментарях фанати подякували Наталії за те, що вона відкрила свою душу у цю скрутну годину:

  • “Неперевершено, пані Наталю. Ваш голос, ваш талант так потрібен нам зараз. Діліться з нами своєю глибиною, нам це зараз конче потрібно!”;
  • “Господи, поможи!”;
  • “Дякую дуже!”;
  • “Амінь”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.