Потап зробив собі татуювання вражаючих розмірів: продюсер набрався сміливості і набив цитату лукашенка

Відомий український музикант продюсер Олексій Потапенко опублікував знімок своєї ноги, на якій з'явилось татуювання з цитатою Олександра Лукашенка.

Як відомо, знаменитий український музикант та продюсер Олексій Потапенко обожнює гумор. Він супроводжує його творчість і повсякденне життя.

А головним жартом останніх двох місяців є виступ президента білорусі олександра лукашенка. Його промову розібрали на цитати, які почали з’являтися в мережі повсюди. Аудиторія відверто сміється та глузує над текстом, і здається, він став хітом цього року через свою абсурдність.

Потап зробив собі татуювання вражаючих розмірів

Нещодавно Олексій Потапенко дійсно вразив своїх фанатів, адже опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї поголеної ноги, на якій з’явилося величезне татуювання з цитатою лукашенка. Вона набита приємним шрифтом і виглядає вельми симпатично.

Хіба що вподобання продюсера викликають деякі питання, адже його колеги, наприклад, зупиняють свій вибір найбільш патріотичних малюнках та текстах.

Тим не менш, оприлюднений кадр викликав справжній фурор в мережі, а під публікацією з’являються все нові і нові коментарі з жартами, компліментами та похвалою.

Нагадуємо, що дружина Потапа Настя Каменських на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де активно дає інтерв’ю та виступає на благодійних концертах. Тим часом, місцезнаходження репера достовірно невідоме. Він виходить на зв’язок з кладоввки, де можна помітити дерев’яні полички. Там же висить і український прапор, на тлі якого з’являється в кадрі продюсер. З чим пов’язана таємничість артиста також не зрозуміло.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.