Тіна Кароль вийшла на публіку зі світловолосим малюком та ніжно обхопила хлопчика руками: знайшовся другий син?

Відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала фотографії, на які постала поруч з світловолосим малюком. Ким хлопчик доводиться зірці?

Відома українська співачка Тіна Кароль дала життя своєму первістку 13 років тому. Хлопчик  Веніамін народився у шлюбі поп-діви та її продюсера Євгена Огіра. На превеликий жаль, дитина не змогла насолодитися щастям мати повну сім’ю. Через деякий час після його народження, продюсер помер від раку шлунку.

Зараз Веня навчається у Великобританії. З мамою він проводить час лише на канікули. Тіна Кароль завжди готує щось цікаве: якісь подорожі, пригоди і те, що добре за пам’ятається її єдиному спадкоємцеві. У весь свій час вона присвячує кар’єрі, єдина людина, яка здавна відволікти її від музики — це син.

Тіна Кароль вийшла на публіку зі світловолосим малюком

Неодноразово артистка зізнавалася, що мрію про донечку. Втім, доля склалася таким чином, що заміну Євгену вона знайти не може і навіть не вірить в це. Тож час минає, а Тіна Кароль залишається самотньою, якщо вірити офіційній версії.

Тіна Кароль вийшла на публіку зі світловолосим малюком. Скріншот особистої сторінки співачки

Тим не менш, нещодавно поа-діва потішила своїх підписників рідким кадром з дитиною. Відповідна фотографія з’явилась на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Малюк знаходився на руках в іншої жінки, а співачка ніжно поклала руки та тримала дитину на відстані.

Варто відмітити, що на обличчі Кароль з’явилася легка посмішка, яку останнім часом її шанувальники споглядати не мали можливості. Моральний стан артистки був дуже поганим через події в Україні. Ким доводиться малюк зірці достовірно невідомо, але но варто відмітити версії, що він може буде їй родичем.

Схожі статті