Ольга Сумська пояснила, чому її донька Тоня не виїжджає разом з дітьми з Москви: обрала чоловіка, як і Тодоренко

Відома українська акторка Ольга Сумська розповіла журналістам, чому її донька Антоніна не покидає Москву через останні події в Україні. Усі деталі в статті.

Як відомо, старша донька Ольги Сумської та Євгена Паперного Антоніна вже декілька років проживає в Москві разом зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем, якого, до речі, зіркова теща просто обожнює, та двома маленькими дітьми. Другого малюка Паперна народила буквально минулого року.

Ольга Сумська пояснила, чому її донька Тоня не виїжджає разом з дітьми з Москви

55-річна Ольга Сумська вперше висловилася про доньку-москвичку Тоню Паперну та її мовчання
Ольга Сумська пояснила, чому її донька Тоня не виїжджає разом з дітьми з Москви

Не так давно Ольгу Сумську, яка усіма силами намагається захищати свою батьківщину, підписники активно запитували, чому її старша донька ніяк не не висловлюється стосовно ситуації. Тоді акторка пояснила, що для неї та її сім’ї це дуже небезпечно, тому що Тоня знаходиться в Москві. Звісно, одразу ж виникло логічне питання, чому дівчина досі знаходиться в столиці росії і не виїжджає до іншої країни хоча б з огляду на безпеку. Варто відмітити, що велика кількість російської інтелігенції саме так і вчинила.

Однак Ольга знайшла відповідь і на це питання, хоча вона звучить не так впевнено, як попередня. Акторка намагається пояснити, що з двома маленькими дітьми це зробити не так і просто. Мовляв, залишати свій дім незручео.

“Там інше інформаційне поле, воно страшне. Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну казна-що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Кинути свій дім – ну як це…”, – розказала Сумська.

З вище сказаного можна зробити висновок, що насправді Антоніна просто не хоче роз’єднувати дітей та батька, який є росіянином.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.