38-річний Григорій Решетнік вразив вибором наступного Холостяка: хоч і короткого зросту, але має величезне серце

У зв'язку з останніми подіями молода пара Григорія та Христини Решетників дозволяють собі жарти, які вельми доречні у такі непрості часи. Усі деталі в статті.

Наприкінці лютого відомий український телеведучий Григорій Решетнік був вимушений забрати трьох своїх маленьких синів, а також молоду дружину Христину та відвезти на західну Україну. Сам зірка мріяв повернутися до Києва, але родина дуже хвилювалася за безпеку голови сім’ї і вмовила його залишитися. Також батьки Григорія згодом перебралися з Миколаїва до Івано-Франківська.

Григорій Решетнік вразив вибором наступного Холостяка

Увесь час зіркова пара була досить активною в соціальних мережах і навіть жартувала. Так, Григорій заявляв підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що назве своїх наступних дітей Джозефом, Борисом, Байрактаром і навіть Джавеліном. Кількість спадкоємців Григорія, звісно, не лякає.

Григорій Решетнік вразив вибором наступного Холостяка. Скріншот особистої сторінки телеведучого

Також на його акаунті часто з’являлися жартівливі новини про нового холостяка, і у зв’язку з нещодавніми подіями, Григорій Решетнік знову вирішив обіграти це по-своєму. Так, чоловік опублікував на особистій сторінці фотографію відомого українського песика Патрона, який своїми зусиллями рятує життя тисяч українців від мін.

Фотографія коротенького улюбленця усіх українців було оброблено у фоторедакторі та оприлюднено у стилі промо-фото програми.

Нагадуємо, що новий Холостяк був повністю відзнятий, але так і не встиг вийти на екрани. Фанати шоу з нетерпінням чекають, коли ж вони зможуть відсвяткувати перемогу і насолоджуватися переглядом відзнятих романтичних епізодів.

Схожі статті