Неля Шовкопляс залишила Київ і заговорила про переїзд: телеведуча мріє покинути Єгора Гордєєва

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс вперше розповіла, що мріє перебратися з Києва до Львова. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс наприкінці лютого зникла з екранів. Воно й не дивно, адже вона є матір’ю двох маленьких хлопчиків, які потребували евакуації. Як стало відомо згодом, Неля забрала своїх дітей до Львова, а потім повернулася до Києва, коли перебування в столиці стало безпечним для її життя.

Шовкопляс вперше розповіла про супутника, який не дає їй засумувати без сім'ї
Неля Шовкопляс залишила Київ і заговорила про переїзд

Неля Шовкопляс залишила Київ і заговорила про переїзд

Звісно, як і будь-яка мама, зірка дуже сумує за дітьми, тому намагається максимально часто відвідувати їх. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які були зроблені на чергових вихідних, що телеведуча присвятила своїм спадкоємцям.

Неля Шовкопляс залишила Київ і заговорила про переїзд. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Не змогла Неля стримати емоцій і стосовно краси природи на західній Україні. Так, телеведуча поділилася враженнями від пейзажів Львівщини. Також вона здивувала своїх підписників зізнанням, що мріє перебратися у місце, де буде побільше природи.

Ясна річ, що це не може бути столицею, яка переповнена натовпом, шумом і урбаністичними краєвидами. Тож якщо Неля мрія жити десь у селі, то певно зі своїми колегами їй рано чи пізно доведеться попрощатися. Сподіватимемося, що Неля все ж таки знайде компроміс і зможе реалізувати свою мрію, і залишитися з глядачами.

Нагадуємо, що телеведучі “Сніданку з 1+1” працюють як і раніше, обговорюють новини з зірками, беруть інтерв’ю і всіляко намагаються підняти настрій глядачам, хай як би важко це не було у такий непрості для України часи.

Схожі статті