Підказала Алла Пугачова: 56-річний Валерій Меладзе спіймав успіх за хвіст після особливих порад від Примадонни

Валерій Меладзе завдячує своєму кар'єрному успіху не лише старшому брату Костянтину, який написав для нього практично усі хіти, а й Аллі Пугачовій.

Валерій Меладзе – один із провідних артистів сьогодення, пісні якого слухають та знають різні покоління. Свій творчий шлях співак розпочав ще у 90-х і практично відразу голосно заявив про себе та свій талант на широку публіку. Велику роль у здобутті популярності відіграли пісні, слова та музику до яких створював та продовжує це робити старший брат Валерія – продюсер Костянтин Меладзе.

Брати Меладзе
Брати Меладзе

Однак одного таланту не завжди достатньо, щоб завоювати серця мільйонів жінок. Валерій закохує в себе не лише голосом, а й харизмою та витонченою зовнішністю й образом. Свій стиль виконавець шукав довгі роки. Ще в 1993 році він виступав на “Різдвяних зустрічах” Алли Пугачової. Саме Примадонна була першою, хто відзначив яскраву зовнішність співучого інженера та порадила йому подумати над борідкою. Тоді Меладзе не звернув уваги на слова Пугачової й продовжив самостійно шукати свій стиль.

Валерій Меладзе у молодості
Валерій Меладзе у молодості

Співак у перші роки роботи на сцені працював над концертними образами самостійно – обирав костюми і робив зачіску. Однак з часом вирішив звернутися до професіоналів – Валерія Меладзе, якого ми знаємо сьогодні, зробили французські стилісти.

Саме вони порадили артистові зробити коротку зачіску з бакенбардами, звернути увагу на сивину, а також зробити борідку з тією формою, яку Валерій має й досі. Всі ці поради влучили “в яблучко”. Сучасний Меладзе став кумиром мільйонів жінок різних років, які з радістю купують квитки на його концерти. Однак саме Примадонна ще в 90-х зрозуміла, на чому саме виконавцеві потрібно робити акцент у стилі.

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.