MamaRika приєдналася до Осадчої і зізналася, що готова взяти малюка з дитбудинку: “Ми хочемо усиновити повністю”

Відома українська співачка MamaRika нещодавно дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про свій твердий намір взяти дитину з дитячого будинку. Усі деталі в статті

За останніми неофіційними даними в Україні кількість сиріт збільшилося на 6 тисяч. Колосальна цифра, яка наводить жах на усіх людей, які володіють емпатією.

Першою знаменитістю, яка поділилася думкою про майбутнє усиновлення був Юрій Горбунов. Не дивлячись на те, що на даний момент для українців доступний лише варіант утримання та надання прихистку сироті, зірка вже активно розглядав можливість повного усиновлення.

MamaRika готова взяти малюка з дитбудинку

MamaRika та Сергій Середа
MamaRika готова взяти малюка з дитбудинку

Нещодавно до зіркового екс-подружжя приєдналася і сім’я співачки MamaRika. Так, разом зі своїм чоловіком Сергієм Середою вона твердо вирішила забрати дитину, яка лишилася без родини, і ба більше, впевнена, що стане їй законною матір’ю. Про це вона розповіла в інтерв’ю Люкс FM.

Щодо минулого, генетики та сім’ї, в якій раньше раніше жив малюк, зірці немає ніякого діла. Вона хоче надати свою материнську любов маленький дитині, яка має в цьому потребу.

“Ми впевнені, що будемо хорошими батьками і любитимемо дуже сильно, віддавати себе повністю. Ми не розуміємо, як правильно все зробити, але не має значення, яке у дитини минуле, – ми все одно це зробимо. Головне – є це намір, ця мета, щоб це вже було наше. Я б хотіла повністю стати всесвітом для цієї дитини, коли ми її братимемо”, – сказала артистка.

Нагадуємо, що MamaRika стала матір’ю вперше лише рік тому. Її вагітність була дуже складною, тому наважитися розповісти про свій стан вона змогла лише на останніх термінах, коли знала, що зможе народити.

Схожі статті