Євробачення 2022: Kalush Orchestra стали переможцем після заклику врятувати Маріуполь і Азовсталь

Kalush Orchestra отримали перемогу на конкурсі Євробачення2022, не дивлячись на заклик врятувати людей з Азовсталі. Як їм це вдалося та як відреагували інші артисти?

Вся Європа чекала на результати Євробачення 2022 і затамованим подихом. Букмекери ставили на перемогу саме українських представників “Kalush Orchestra”. Але хлопцям було все одно, адже Україна переживає страшні часи. Музиканти ризикнули і зі сцени звернулися до європейського глядача з проханням визволити людей та військових з Азовсталі.

Kalush Orchestra — переможці Євробачення 2022 після заяви про Азовсталь

Kalush Orchestra знали про те, що їх імовірніше за все дискваліфікують, адже Євробачення — аполітичне шоу. Однак, можливість передати це повідомлення було набагато важливішим за будь-яку перемогу.

І тим не менш, меседж був трактований, як гуманітарний, а не політичний, тому хлопці не тільки залишилися в шоу, але й стали абсолютними переможцями. Їм вдалося не показати свій талант і високий моральний дух. Додому вони повернуться справжніми героями.

Неймовірну сміливість Kalush Orchestra відзначили Катерина Осадча, Ольга Цибульська, Володимир Остапчук та інші українські зірки. А Кондратюк ще до ефіру пророчив їм перемогу та абсолютний тріумф.

Виходячи з перемоги України у музичному конкурсі, можна зробити висновок, що в 2023-у українці чекатимуть на європейців до себе в гості. Існує висока імовірність, що цього не станеться, адже в Україні війна, але в 2017-му Київ таки зміг організувати захід такого масштабу, навіть не дивлячись на політичні умови, а саме війну на Сході України та аннексію Криму.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.