Наталія Могилевська стала причиною розриву між Владом Ямою та його дружиною: поцілунки стали останньою краплею

Після багатьох років мовчання Влад Яма та його дружина Ліліана зізналися, чому свого часу вирішили розірвати стосунки, і як прийшли до примирення.

Коли Влад Яма та Наталія Могилевська виходили на сцену, глядачі були впевнені, що між ними бурхливий роман. Почуття неможливо було приховати, але згодом з’ясувалося, що це була просто хороша акторська гра.

Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською
Дружина Влада Ями порвала з ним через Могилевську

На той момент хореограф перебував у стосунках з дівчиною на ім’я Ліліана. Саме вона підкорила його серце, поки Наталія підкорювала паркет.

Але публічні поцілунки та вистави з романтичними емоціями не пройшли дарма. Не витримавши ваги ревнощів, пара вирішила розстатися.

Дружина Влада Ями порвала з ним через Могилевську

Перший час Влад спокійно переносив розлуку, але згодом зрозумів, що дуже кохає колишню дівчину і набрався сміливості її повернути. Для того, щоб серйозно поговорити з Ліліаною довелося їхати закордон, адже саме там вона перебувала на період розставання. Дівчина погодилася на роботу за межами України, щоб відійти від стосунків.

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США
Дружина Влада Ями порвала з ним через Могилевську

Лише тоді Влад зрозумів, що всьому причиною став саме він. Хореограф не захотів робити стосунки публічноми, не зізнався, що в нього є жінка, дозволяв собі речі, які звісно викликають ревнощі. Стрімка популярність поклала край першому етапу їхніх стосунків, але танцівник знайшов собі сили розпочати інший етап, який закінчився шлюбом та народженням спільного сина Леона.

Влад Яма вперше зізнався, чому порвав стосунки з дружиною Ліліаною
Влад Яма вперше зізнався, чому порвав стосунки з дружиною Ліліаною

Лише через багато років обидва наважилися зізнатися про велику тріщину у стосунках, яка ледь не розлучила їх назавжди.

Схожі статті