Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс стривожила новиною про сина: хлопчик травмувався під час розваг

Відома українська телеведуча ранкового шоу Неля Шовкопляс показала, що сталося з її сином під час прогулянки на вулиці. Усі деталі в статті.

Ні для кого не секрет, що знаменита українська телеведуча ранкового шоу Неля Шовкопляс є матір’ю двох хлопчиків-двійнят. Дітлахи неймовірно активні та обожнюють розваги на вулиці.

Коли хлопці підростають, звісно, необхідно бути готовими до певних інцидентів, що, власне, і сталося в родині Нелі.

Неля Шовкопляс стривожила новиною про сина

Так, нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео зі своїм спадкоємцем. Ведуча змусила його відкрити рота, відтягнула йому верхню губу, щоб оголити десна та показала, що сталося з його зубами. Якщо бути точнішим, хлопчик зламав передній зуб.

Неля Шовкопляс стривожила новиною про сина. Скріншоти особистої сторінки зірки

Судячи за того, що зірка налаштована шукати спеціаліста, який наростить сину новий, цей зуб вже не був молочним, а тому сину Нелі Шовкопляс знадобляться послуги хорошого дантиста. Необхідно відзначити, що хлопчик навіть не засмутився і абсолютно спокійно переніс травму у власному роті.

До речі, хлопчику вибили зуба під час ігор на трампліні. Вже неодноразово зірка показувала, як хлопці полюбляють проводити час на дитячих майданчиках. Але як би там не було, навіть зламаний зуб не псує маленького красеня.

Нагадуємо, що Неля Шовкопляс разом сім’єю повернулася до Києва. Раніше їй доводилося переносити розлуку з рідними через роботу. Хлопчики були евакуйовані і певний час перебували на заході України, де було набагато безпечніше для них та спокійніше для мами. Зараз сім’я у повному складі в столиці.

Схожі статті