Серцю не накажеш: Ніна Матвієнко забула про чоловіка-пенсіонера та впустила у думки іншого красеня

Знаменита українська виконавиця Ніна Матвієнко вперше дала інтерв'ю, в якому розповіла вельми цікаві деталі особистого життя. Усі подробиці в статті.

Не так давно Ніна Матвієнко зізнавалася у невеличкий кризі з чоловіком Петром Гончаром, який з’їхав з їхнього будинку та переселився на дачу. Варто відмітити, що зіркове подружжя — дуже творчі люди, тому навіть їхня донька Тоня спокійно поставилася до цього кроку і навіть підтримала батьків, заявивши, що їм необхідно трохи побути наодинці.

Ніна Матвієнко забула про чоловіка-пенсіонера та впустила у думки іншого красеня

Чому діти Ніни Матвієнко досі живуть з нею
Ніна Матвієнко забула про чоловіка-пенсіонера та впустила у думки іншого красеня

Однак, нещодавно Ніна Митрофанівна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому повідала вельми цікаві подробиці. Так, її стосунки з Петром налагодилися, але замість чоловіка їй сниться Зеленський, з усім відомих причин. Під час розмови про її моральний стан, Ніна Митрофанівна не могла не згадати Президента, на якого усі сподіваються.

“Буває, тиск підвищується. Та це, мабуть, уже вікове. До того ж я стала погано спати… І замість чоловіка часом сниться Зеленський. Думаю, як багатьом українським жінкам… Я навіть розповіла про це чоловікові, коли він телефонував. Мовляв, вибач, коханий. До слова, сьогодні стараюсь обмежувати себе у новинах. Просто не можу витримати це все!”

Також зірка розповіла про зруйнований будинок родички в Бучі. І не оминула особистих почуттів до російської федерації, яка не змогла стримати під час розмови з журналістами. Знаменитість відверто ненавидить усіх тих, хто завдав стільки шкоди її співвітчизникам. Необхідно відзначити, що інтерв’ю взяли одразу після того, як вона возз’єдналася зі своєю донькою.

Схожі статті