Як виглядає єдиний син Наталії Сумської від Анатолія Хостікоєва: красень, який перевершив навіть свого батька

Знаменита українська акторка Наталія Сумська у шлюбі з Анатолієм Хостікоєвим народила спадкоємця, який продовжує справу своєї династії. Усі деталі в статті.

Відома українська акторка Наталія Сумська декілька разів була заміжньою, але істинне щастя вона знайшла у союзі разом зі своїм колишнім однокурсником Анатолієм Хостікоєвим, у шлюбі з яким вона народила хлопчика В’ячеслава.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Як виглядає єдиний син Наталії Сумської від Анатолія Хостікоєва

Дитина росла у творчій атмосфері, тому успадкувала усі таланти та навички, щоб стати успішним актором. Врешті-решт, В’ячеслав почав працювати в театрі у вельми ранньому віці, як і його мама та тітка.

Як виглядає єдиний син Наталії Сумської від Анатолія Хостікоєва

Як виглядає єдиний син Наталії Сумської від Анатолія Хостікоєва

Зараз хлопець має можливість навіть працювати разом зі своєю тіткою Ольгою Сумською в парі. В’ячеслава можна побачити в безлічі кінострічок, а також на виставах у театрі. Молода людина з’їхав від батьків і перебуває у цивільному шлюбі зі своєю обраницею. Онуків своїй матері він поки що не подарував, але вже готовий до сімейного життя.

Як виглядає єдиний син Наталії Сумської від Анатолія Хостікоєва. В’ячеслав Хостікоєв разом зі своєю обраницею

Натомість його старша сестра Дарина Мамай, яку Наталія Сумська народила від першого чоловіка не так тішить своїх рідних. Після розлучення дівчина, яка подавала великі надії постійно сидить вдома та не бажає йти на роботу.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Як виглядає єдиний син Наталії Сумської від Анатолія Хостікоєва. Наталія Сумська з донькою (праворуч)

Наталія стверджує, що в цьому її донька схожа на батька, який чекав що йому самі усе запропонують. Тож на даний момент Дарина разом зі своєю донькою буквально сидить на шиї у зіркової мами.

Схожі статті