Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт і сколихнула мережу зізнанням: “Пологи очікуються восени”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову засвітила круглий живіт та дала привід шанувальникам попліткувати про імовірну вагітність від Потапа.

Знаменита українська співачка Настя Каменських майже півроку знаходиться в Європі. Зірка виїхала разом з родиною до Іспанії незадовго до повномасштабної війни і з тих пір не поверталася. Хтось звинувачує співачку у тому, що вона залишила свою батьківщину, а хтось вважає, що в неї є реальні причини залишатися поза Україною. Так, шанувальники намагаються здогадатися, чи вагітна знаменитість, або ж якісь інші мотиви.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт і сколихнула мережу зізнанням

Варто відзначити, що версію про цікаве положення Насті Каменських підживлюють її останні кадри, яка які вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на останніх фото добре видно, що у зірки доволі круглий живіт, і навіть не дивлячись на усі її спроби приховати об’єми корсетом та сукнями, правильний ракурс підібрати майже неможливо, адже звідусіль видно, що фігура артистки змінилася.

Шанувальники не витрачають часу на тактичність і прямо запитають у зірки, чи чекає вона на дитину.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт і сколихнула мережу зізнанням

Тим часом її чоловік Потап схвилював мережу станом свого здоров’я. Останній раз продюсер вийшов на зв’язок зі скривленим обличчям на один бік. Зірка навіть не міг співати та розмовляти. Як пояснив Олексій, в нього застуджений лицевий нерв, і через це півобличчя просто паралізувало. Якщо це так, то лікування принесе свої плоди і Олексій поверне собі і міміку, і артикуляцію.

Тим часом з-під його крила пішло аж двоє музикантів — Мішель Андраде та Позитив. Подейкують, це пов’язано з репутацією Олексія, яка зіпсувалася після його втечі.

Схожі статті