Дзідзьо вперше після розлучення зізнався у почуттях до колишньої дружини Славії: “Боліло. Це дуже важко”

Відомий український співак Дзідзьо дав ексклюзивне інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому вперше розповів про стосунки з колишньою дружиною Ярославою.

Відомий український співак Дзідзьо минулого року повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Ярославою після 20 років спільного життя. Розрив був болісним і до того ж скандальним.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Дзідзьо зізнався у почуттях до колишньої дружини Славії

Йому передували численні інтерв’ю дівчини, в яких вона розповіла, що виконавець не дозволяв їй будувати творчу кар’єру, не хотів спільних дітей, а також дивно поводився. Одкровення Ярослави призвели до того, що її стосунки з чоловіком загострилися. Саме тоді фанати і здогадалися, що справа дійшла до розлучення.

У серпні місяці вони досягли згоди по ряду питань і офіційно розлучилися. Ярослава не мала жодних претензій до колишнього чоловіка, а той у якості доброго жесту після розлучення подарував екс-дружині елітну квартиру на березі озера. Нещодавно співачка давала чергове інтерв’ю, в якому зізналася, що Дзідзьо досі їй допомагає.

Дзідзьо вперше після розлучення зізнався у почуттях до колишньої дружини Славії

Це дуже зацікавило Дмитра Гордона, який під час інтерв’ю поцікавився у Михайла, як саме він допомагає дружині, і чому.

Артист не став приховувати, що насправді розлучення для нього було дуже болючим, а допомагає, тому що не може викинути з життя 20 років, які вони з Ярославою провели разом.

“Ми прожили дуже великий відрізок життя. Ми зустрілись дітьми. І ми зрозуміли на тому етапі, що маємо відпустити одне одного для того, щоб бути щасливими. Щоб розвиватися. Бо деколи можна заблудитися і не зрозуміти. А тут ми сіли за стіл і подивились чесно в очі. Що пора йти різними дорогами. В мене повага до Ярослави і велика вдячність. Вдячний за всі роки разом. Боліло, це дуже важко… Важкий процес”

Схожі статті