Після втечі з України 43-річна Маша Єфросініна зізналася, що вимушена мити унітази: “Це велика помилка”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про те, як їй жилося за кордоном після евакуації з України. Чому телеведуча мила унітази?

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна, напевно, ніколи і не гадала, що колись доведеться покинути своє щасливе та успішне життя в Україні та евакуюватися до Європи, де про неї ніхто і не знає. Втім, війна вносить нові реалії у наше життя. Зірка дісталася безпечного місця разом зі своїми дітьми і у новому випуску програми “Дорослі дівчата” вперше розповіла, через що їй довелося пройти разом зі спадкоємцями.

Маша Єфросініна зізналася, що вимушена мити унітази

Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми
Маша Єфросініна зізналася, що вимушена мити унітази

Здебільшого мова йшла про те, що неймовірно важко звикнути до маленького приміщення, де родина має жити разом. Першою здалася старша донька Марії Нана, яка заявила, що їй необхідний простір. У родині з’явилося нове правило — прогулянка на декілька годин, поки інші залишаються вдома.

Також зірка дала пораду усім мамам. Вона вважає, що необхідно змушувати дітей виконувати домашню роботу і не жаліти їх в цьому плані, щоби потім спадкоємці могли без проблем себе обслуговувати, щоб там не було. Власне, мова пішла за унітази і Маша зізналася, що вони розподілили обов’язки таким чином, що кожен миє свій унітаз.

“Я раджу кожній мамі, яка сьогодні тільки виховує своїх дітей. Якщо ви раптом до цього вважали, що дітей не треба навантажувати нічим, це велика помилка. Навантажуйте! Нехай вчаться самі себе обслуговувати. Нехай самі собі готують, самі перуть речі. Вони в мене самі за собою прибирають, за собакою. Я все їм кажу робити. І я так вдячна у цьому відношенні своєму дитинству, що мене змушували все робити. Я, звісно, дітей в усе це не присвячувала, у мирному житті. І я не могла доторкнутися до миття унітазів. Прямо не могла. Тепер, коли ми в’їхали вони були жахливі, тепер я мию унітази. І Нана миє. Я так і сказала: “Твій унітаз на тобі, а мій, так і бути, на мені”, — поділилася зірка.

Схожі статті