Мама Дана Балана Людмила відгуляла гучне весілля та показала молодят: молдавський мачо таємно одружився?

Знаменита молдавська виконавиця та мама Дана Балана Людмила засвітилася на гучному весіллі та показала щасливих молодят. Усі деталі в статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан народився у вельми заможній та популярній родині, адже його мама Людмила Балан ще задовго до розквіту кар’єри свого сина мала кар’єру на телебаченні. І хоча зараз її спадкоємець суперзірка, Людмила також відома та лише в межах Молдови.

Приголомшлива Людмила Балан
Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала молодят

Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала молодят

Основний заробіток жінки складають приватні на яких вона з великим задоволенням виступає. На відміну від свого єдиного сина, Людмила залюбки ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографіями з весіль та днів народження. Як от наприклад, нещодавно вона показала чергових молодят, які захотіли насолодитися само її вокалом у найважливіший для своєї пари день.

Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала молодят

Людмила як завжди не шкодувала своєї енергії та заряду аби задовільнити гостей, і вони оточили її з усіх сторін, насолоджуючись вечіркою. Варто відмітити, що більшість артистів зазвичай виходить на сцену, але Людмила завжди знаходиться в центрі танцполу.

Варто відзначити, що її вартість виступу, імовірно, набагато нижча, ніж вартість концерту Дана Балана. Вся справа в тому, що її син рідко бере подібні корпоративи і виступає лише на святах олігархів та знаменитих людей.

Тим часом Людмилу можна побачити серед молодят, які не можуть похизуватися статусом мільйонерів, але при цьому, сердечно ставляться до виконавиці.

Нагадуємо, що минулого року Дан Балан засвітився на двох весіллях Іванни Онуфрійчук, а також на торжестві Зінченко та Седан.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.