Чия коханка Наталія Могилевська? Була з мільйонерами і бізнесменами, але на пологи поїхала з одним єдиним

Відома українська співачка Наталія Могилевська багато років провела у пошуках справжнього кохання. Через кар'єру їй довелося непросто, але здається, що вона досягла свого.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська усе своє життя провела у розвитку власної музичної кар’єри. Немає сумнівів, що їй вдалося досягти неймовірних висот. Втім, це відобразилося на її особистому житті. Близько 20 років назад вона розлучилася зі своїм першим та єдиним чоловіком, і з тих пір не вступала у шлюб.

Чия коханка Наталія Могилевська. Колишній чоловік Наталії Могилевської Дмитро Чалий

Не менш гіркою правдою є той факт, що у Наталії не було дітей. Могилевська неодноразово зізнавалася, що мріє стати матір’ю, але доля не надала їй такого шансу.

Чия коханка Наталія Могилевська

Декілька років тому артистку зв’язували з бізнесменом Олегом Рижовим. Втім, вона не підтвердила цього роману. Найбільш гучними були її стосунки з Олександром Ягольником та Єгором Долініним. Таємні інтрижки їй приписували і з Владом Ямою, і з Дмитром Гордоном і навіть з Ектором Хіменесом-Браво.

Все частіше співачка дотримується правил приватності, і деталі її теперішнього роману взагалі майже не розкриває. Єдине, що повідала журналістам Наталія — це те, що він волонтер, дуже підтримував її під час війни, і навіть відвіз разом з нею її рідну вагітну сестру на пологи до Франції. Вчинком обранця вона неймовірно розчулена, але не хоче зіпсувати удачу.

Наталія Могилевська показала округлий живіт за кулісами і вразила новиною
Чия коханка Наталія Могилевська

Необхідно відзначити і той факт, що разом з новим коханим Наталія Могилевська активно відвідувала дитячі прихистки. Преса схиляється до думки, що співачка таки наважиться на усиновлення, і єдине, що її відділяє від цього кроку — це відсутність надійного офіційного чоловіка.

Хто зна, можливо через 20 років після розлучення Наталія Могилевська зуміє не тільки побудувати міцну сім’ю, але і зіграти таке весілля, що уся Україна гудітиме.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.