Арсен Мірзоян після чуток про розлучення з Тонею Матвієнко дав надію екс-дружині: “Більше не відпущу тебе”

Арсен Мірзоян і Таня Матвієнко завжди могли похизуватися міцним шлюбом, проте нещодавно у мережі спливли чутки про розлучення зірок, а за ними і слова музиканта, ймовірно адресовані колишній дружині Анні.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Герої цього матеріалу вже багато років разом. Проте досі прихильники підозрюють, що у музиканта могли лишитися почуття до колишньої дружини. Все через те, що артист досі не обірвав зв’язки зі своєю першою родиною та підтримує синів від минулого шлюбу.

На початку цього року всі таблоїди і взагалі публікували чутки про те, що співаки розлучаються. Інформація прозвучала вперше від коміка Миколи Зирянова, який переконував Jerry Heil у тому, що слідом за Дантесом з Дорофєєвою отримувати свідоцтво про розрив шлюбу пішла і дочка Ніни Матвієнко.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Арсен Мірзоян після чуток про розлучення з Тонею Матвієнко дав надію екс-дружині

Які стосунки насправді в Арсена та Анни Мірзоян?

Арсен Мірзоян після чуток про розлучення з Тонею Матвієнко дав надію екс-дружині

Співак тривалий час не піднімав теми про своє минуле з дружиною. Відомо, що пара Арсена і Тоні одружилася у 2017-му році. Та за рік до того вийшла дуже лірична композиція співака “Можеш як”, де звучали рядки, які немов робили посилання на минуле знаменитості. У ній він оспівував розлуку зі знаковою для нього жінкою:

“Більше не відпущу тебе,
Чуєш, пишу тебе, хочеш, уб’ю тебе,
Ніколи більше не відпущу тебе…”

Лише не так давно Мірзоян наважився розповісти всю правду про те, як спілкувався з колишньою на той момент, коли зрозумів, що у його серці тепер є інша жінка. З Анею він обговорив всі деталі, домовився про аліменти та пообіцяв не лишати синів. До речі, з ними чоловік досі спілкується, бував до війни часто на відпочинку.

Арсен Мірзоян розплакався прямо на сцені: Тоня Матвієнко повернулася 
Арсен Мірзоян після чуток про розлучення з Тонею Матвієнко дав надію екс-дружині

Проте, нині у його душі є місце тільки для Антоніни, а не для інших молодих красунь.

Нагадаємо, що Матвієнко вже давно евакуювалася до Європи. Їй пощастило знайти прихисток у Британії. Проте, співачка скаржиться, що тепер новою проблемою для неї є пошук роботи. За профілем у королівстві, де шалена конкуренція на сцені їй дуже важко знайти щось потрібне.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.