41-річний Потап повернувся з-за кордону з паралізованим обличчям: “Я давно в Україні, але не виходив в ефір”

Потап нарешті повернувся до рідної України. Продюсер зізнався, що робив за кордоном та чому так довго приховував подробиці свого життя і своєї діяльності.

Потап нарешті повернувся до України і одразу ж з’явився в ефірі на шоу “Сніданок з 1+1”. Продюсер розповів, як він проводив весь свій час за кордоном та що корисного робив, окрім відеозвернень. За які активно отримував хейт у свій бік.

“Зробили дуже багато за цей час. І концерти та гуманітарка і воєнна допомога, ну і вже час повернутися, тому що потрібно підтримувати Україну в культурному плані”

Скріншот з передачі “Сніданок з 1+1”

Натомість Потап дійсно багато чого зробив і продовжує робити для України та прискорення перемоги. І артист навіть жив в таких же умовах, як і всі українці, які наразі є переселенцями та біженцями в Європейських країнах: “Багато зупинок у нас було, один із перевалочних пунктів, який ми називали “рукавичка”, тому що там жили по 25 – 30 людей одночасно і всі уживались, це були ті біженці, яким ми допомагали, це було в Барселоні” А сам Потап каже, що постійного місця в Європі у нього не було, артист постійно був в роботі і їздив по різним містам і країнам і зупинився лише в Україні, вдома.

Також Потап наголосив на тому, що він приїхав вже давно і хоча б вдома відпочив: “Я видихнув, тому що просто неймовірний графік, неймовірна кількість концертів, зібраних коштів”

Потапу можуть просто подзвонити люди з різних куточків світу і сказати, на що збирають кошти й скільки. Але при цьому просять артиста приїхати та допомогти, кажуть: “Коли американці тебе побачать, ми більше зберемо”. Натомість Руслан Сенічкін наголосив на тому, що хейту було і є багато, Потап відповів що, він не відчув, що його побільшало, але хейт став більш спрямований:

“Зараз хейтом керують, не піддавайтесь йому, це зараз зброя у руках ворога”.

Також торкнулись теми спілкування з російськими артистами і Потап зізнався, що йому писали українські артисти з Одеси, які нині в росії, але імен не назвав, просто прокоментував, що вони мовчали і це їх позиція в цій війні. І жоден український артист з росії не подзвонив і не сказав ми з вами, але мовчимо.

Щодо проєкту “Голос країни” Потап вважає, що його повернення це дуже доречно, буде змога подивитись на себе зі сторони й на те, як ми змінились, тому що війна змінює всіх, де б ти не був, щоб ти не робив, зрозуміти які ми є та якими будемо і яку країну нам треба будувати: “Культура, мова і пісня це плацдарм для нової України”.

Потап розмишляє як будувати країну

Потап у період війни хворів ковідом, потім отитом і через це з’явився синдром Рейцеханта, через що у продюсера довгий час був параліч обличчя та нервів і до кінця він не пройшов, це чутно і видно, але все набагато покращилось.

Також Потап наголосив, що співати відтепер він буде лише українською і англійською, якщо буде запит, то перекладе старі пісні, а так в планах писати нові українські хіти. Також Потап вирішив змінити український шоубізнес, але поки що тримає в секреті як само.

Схожі статті