Легенда естради Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка: чим насправді заробляє на життя співачка?

Сестра знаменита української співачки Софії Ротару Ауріка Ротару розповіла, як легенда естради живе, поки її не бачить глядачі та не знімають камери.

Легенда української естради Софія Ротару декілька останніх років майже не з’являлася на шоу та не брала участі у зйомках. Концертна діяльність артистки також звелася до мінімуму через пандемію. Рік тому її рідна сестра Ауріка Ротару, яка також збудувала кар’єру успішної виконавиці дала ексклюзивне інтерв’ю для Аліни Доротюк, в якому розповіла про те, як українська Примадонна проводить свої будні.

Сосєдов розкрив важкий діагноз Софії Ротару
Легенда естради Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка

Легенда естради Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка

Так, жінка одразу ж зізналася, що через пандемічні обмеження, вони з Софією Михайлівною не можуть заробляти своєю діяльністю. Втім, обидві попіклувалися про те, щоб на випадок складнощів, в них була можливість отримувати кошти з іншої справи.

“У нас є деяка нерухомість, яку ми здаємо в оренду. Тому є така матеріальна підтримка”, – розповіла Ауріка Ротару.

Варто відзначити, що Софія Михайлівна також має дуже хорошу пенсію, як Народна артистка України. Також у зіркової пенсіонерки є власний сад, де вона вирощує різноманітні фрукти та овочі. Ауріка розповіла, що Софія Михайлівна дуже рідко виходить з дому. Все, що їй необхідно, у неї є на території маєтку. А виїжджає вона зазвичай лише на риболовлю, яку обожнює.

Яку пенсію отримує Софія Ротару
Легенда естради Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка

Сестра Софії Михайлівни повідала, що з нею майже не бачиться. Уся комунікація відбувається по телефону, але родички і не сумують, адже все життя прожили у сусідніх квартирах.

Нагадуємо, що зараз управління компанією Софії Ротару знаходиться у руках її сина Руслана Євдокименко, який взяв на себе відповідальність за бізнес після смерті батька.

Схожі статті