Як виглядає екс-чоловік Могилевської, від якого вона втекла через рік після весілля: “Сильно хотіли дитину”

Наталія Могилевська знаходилася в офіційному шлюбі лише раз, і було це майже 20 років тому. Чому співачка покинула свого єдиного чоловіка через рік після весілля?

Дмитро Чалий — єдиний чоловік, якому вдалося відвести популярну співачку Наталію Могилевську до РАЦСу. Втім, цей шлюб не можна назвати успішним. Вже через рік після весілля артистка прийняла рішення розлучитися. Як розповідала Могилевська у своїх інтерв’ю, сталося це після автомобільняное заїзду.

Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської

Як виглядає колишній чоловік Наталії Могилевської

Співачка вважає, що її сім’ю зруйнувала Помаранчева революція. Мовляв, у той час вона так сильно хвилювалася, що цей стрес поставив крест на її вагітності, про яку вона мріяла у цьому шлюбі. Уся справа в тому, що Наталія підтримувала Віктора Януковича, через що її зацькували і шанувальники і колеги. Про це повідомляє Ivona.

“Ми з моїм першим чоловіком Дмитром Чалим сильно хотіли дитину, але наш шлюб розпався. Я вважаю, що у мене немає дитини, тому що тоді був такий стрес. Ось це і зруйнувало нашу родину. Ми просто її не пережили”, – додала Могилевська.

Варто відзначити, що після цих стосунків Наталія Могилевська ще неодноразово намагатиметься завагітніти. Зустрівши Єгора Долініна, вона сильно закохалася, поселилася з ним разом, прийняла його трьох дочок, наче своїх, і знову намагалася стати мамою. Але всі спроби співачки були марними. І про Дмитра Чалого, і про Єгора артистка згадує з теплотою та ніжністю.

Навіть зараз зірка не полишає надії народити малюка. Втім, вона не відмовляється і від ідеї усиновлення. Хіба що поки що для неї цей варіант не підходить, так як артистка не може дати дитині повної сім’ї через відсутність надійного партнера.

Схожі статті