Пісні Примадонни прибрали з ефірів всіх радіостанцій: у росії Аллу Пугачову звинуватили у зраді

У росії тепер не будуть слухати пісні Примадонни, яка все своє життя присвятила творчості. Через підтримку України Пугачову вважають зрадницею рф та вирішили зняти її пісні з усіх радіостанцій.

Алла Пугачова від початку повномасштабної війни, яку розв’язала росія в Україні, разом з чоловіком та дітьми виїхала за кордон і тривалий час не висловлювала свою позицію, але підтримувала Галкіна, який обрав сторону України.

Максим Галкін одразу почав активно підтримувати сторону України, але не надто відверто, артист просто говорив, що він не розуміє як у 21-му столітті, могла статися війна та робив заяви, що його концерти будуть благодійними, а гроші з них перераховуватимуться на рахунки українських організацій.

Так, Пугачова повністю підтримує свого чоловіка попри те, що все своє життя прожила у росії та побудувала там неабияку кар’єру. А тепер співачку вважають “іноагентом” та звинувачують у зраді.

Тепер Примадонну не почути у росіїї
Тепер Примадонну не почути у росіїї

Дійшло до того, що Примадонну зняли з усіх ефірів російських радіостанцій. Але деякі радіо виправдовуються тим, що пісень не крутять, бо нових немає, а старі в ефір не можна випускати, проте раніше це нікого не дивувало. А тепер Пугачова ніби-то не підпадає під фокус-групу та не є для росіян цікавою виконавицею, яку б вони хотіли слухати.

Звісно це все, що можуть сказати власники радіостанцій і більшого чекати не треба. Але сама Примадонна не здивована, тому що і її, і Максима Галкіна звинувачують у співпраці з Україною та назвали “іноагентами”.

Алла Пугачова більше не зазвучить в росії
Алла Пугачова більше не зазвучить в росії

Тому, тепер навряд чи можна буде почути легендарні пісні Алли на радіо чи на музичних телеканалах росії. Та й сама Примадонна не повернеться до росії і до творчої діяльності у рідній країні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.