Як виглядає син Дана Балана, якого молдавський мачо роками ховав від усіх: поселив своє дитя за кордоном

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя зберігає репутацію холостяка та серцеїда. Втім, преса вважає, що у зірки є син та колишня дружина.

Хоча Дан Балан робить усе можливе, щоб приховати правду про своє особисте життя, ще 15 років тому журналісти мали набагато більше інформації про коханих артиста. Так, наприклад, молдавська преса активно слідкувала за розвитком стосунків співака та кращої подруги його рідної сестри Христини Руссу. Пара зустрічалася понад 5 років.

Як виглядає син Дана Балана

Що відомо про жінку, яка завагітніла від Дана Балана
Як виглядає син Дана Балана

Втім, до роману з красунею Христиною Дан Балан, подейкують, перебував у шлюбі. Молдавському мачо приписують союз з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Пліткують і про те, що дівчина народила йому первістка Алана.

З цих стосунків нічого не вийшло. Дан постійно знаходився на гастролях, а молода дружина не могла впоратися з ревнощами і взаємини активно руйнувалися.

Пара розлучилася, а Елла нібито переїхала разом з сином до Ізраїлю. З колишньою сім’єю молдавського виконавця пов’язаний навіть гучний скандал. Свого часу жовта преса почала тиражувати історію про те, що колишня Дана намагалася піти з життя через нерозділене кохання.

Як виглядає син Дана Балана
Як виглядає син Дана Балана. Фото імовірного сина співака

Христина Руссу одразу ж спростувала новину і заявила, що це її не стосується. Тоді журналісти і зробили висновок, що мова йшла саме про екс-дружину артиста.

Розповідали, що Дан, отримавши сумну новину, покинув все і рушив до Ізраїлю, щоб попіклуватися про Еллу та Алана. Та наскільки ці плітки відповідають істинні сказати важко. Сам Дан ніколи не коментував даного повідомлення, не спростовував його і вельми швидко аудиторія забула, що подібне взагалі обговорювали.

На даний моментдан залишається холостяком, перебуває лише у короткострокових романах і не сидить на одному місці.

Схожі статті