Дружина Остапчука у відпустці знайшла нову любов і не змогла утримати язик за зубами: “Смаки змінюються”

Христина дуже довго перебувала за кордоном, разом зі своїми подружками. Жінки влаштували відпустку та відпочили від душі. А у когось і в серці зміни, Горняк зізналась, що в неї тепер є нова любов. Невже варто чекати розлучення такої гарної пари?

Вже давно Христина не викладає жодної фотографії з зірковим чоловіком та навіть не привітала його з днем народження та й сам Володимир не вітав дружину 4 дні тому з її святом. Можливо це відбулося у форматі дзвінків або смс, проте так, як завжди було – публічно, в цьому році ховалося під шквал чуток про розставання.

Всі ці схованки подружжя Остапчук дуже бентежать прихильників їх родинних відносин, бо чутки ширяться, а самі вони ніяк не коментують своїх стосунків. Проте Христина дуже добре проводить час без Вови та навіть інколи шокує своїми заявами. Так, вчора Горняк розказала, що в неї за кордоном з’явилася нова любов. Звісно перші думки про нового чоловіка, але приймати таку думку взагалі немає бажання, та на жаль, вирішувати це не нам.

Х
Христина Горняк знайшла нову любов

Отже, можна видихати, бо нова любов Горняк – це нова сумочка та дуже солодкий торт. Цими фотографіями Христина поділилась у сторіс instagram. А ще жінка повідомила, що це був останній день відпустки і їй вже пора повертатися додому. І тут знову випливає цікаве питання, чи зустрінеться нарешті подружжя Остапчук, або на цей раз кудись поїде Володимир?

Х
Христина Горняк знайшла нову любов

Також відомо, що завтра 15-го жовтня у родини Остапчук буде чергова річниця весілля, але чи будуть вони у цей день разом. Беручи усі факти на увагу, можна зробити припущення, що їх незабаром  чекає розлучення. Як би прикро це не звучало. Але щоб впевнитися в цьому, потрібно спостерігати за стосунками пари, можливо таки після довгої розлуки, вони знову будуть разом щасливі та безмежно закохані.

Х
Христина Горняк знайшла нову любов

Схожі статті