“Замість мільйона троянд, мільйон гривень”: Лобода у свій ювілей зробила вагомий внесок у відбудову домівок

Світлана Лобода сьогодні святкує ювілей, зірці виповнилося 40 років і замість того, щоб пишно святкувати цей день, зірка зробила вагомий подарунок українцям і ще раз довела на чиїй вона стороні.

Лобода у свої 40 зробила важливі життєві висновки, за всі свої прожиті роки. Основним посилом співачки стала фраза:

“Важливо завжди залишатися людиною. Я ніколи нікого не зраджувала, можу образити, але завжди попрошу пробачення, бо мені буде недобре”

Також, співачка сказала, що для жінки в будь-якому віці важливо турбуватися про своє здоров’я та зовнішність.

“Неважливо, скільки вам років, завжди слідкуйте за здоров’ям, за тим, що ви їсте, п’єте та чим ви мастите своє обличчя” – порадила Лобода.

Але найголовнішим вчинком у своєму житті Світлана вважає навіть не свій успіх у кар’єрі, а свій сьогоднішній внесок у розмірі мільйона гривень на відбудову домівок, які постраждали від російської агресії. Цю новину Лобода повідомила у своєму останньому пості в instagram. Також співачка сказала, що ця сума – це лише частина тих коштів, які потрібні та закликала українців привітати її донатами на цю ж саму благодійну мету.

Також артистка не стала влаштовувати гучне, яскраве свято. Світлана наголосила на тому, що її ювілей пройде у колі родини й загадала найзаповітніше бажання кожного українця – мир.

Кожним своїм вчинком артистка має намір показати на чиїй вона стороні, бо з початку війни зірка опинилась не у гарній ситуації через те, що багато років працювала у росії. І всі спроби виправдатися були марними.

Але коли Світлана організувала центр допомоги людям, які постраждали від воєнних дій, то змогла частково повернути довіру українців та українських колег. А тепер вагомий подарунок, який гідний справжньої українки, може повністю довести народові, що наміри співачки дійсно щирі та благодійні.

Схожі статті