Надя Дорофєєва показала рідкісні дитячі фотографії та зізналась, що мала комплекси: “Мене дражнили”

Українська співачка Надя Дорофєєва не завжди любила свою зовнішність, як і всі дівчата в юності мала комплекси, проте зараз не соромиться ділитися фотографіями з дитинства.

Надія з дитинства була творчою дитиною і тому часто їздила на різноманітні талант-конкурси, одним з таких був “Чорноморські ігри” в українському Криму, там  у 2004 році, маленька Надя стала переможницею. З цієї перемоги й почався шлях артистки. Згодом Дорофєєва потрапила у делегацію українських артистів, які гастролювали Великобританією. А потім, коли підросла приїхала підкорювати телепроєкт “Шанс”.

На “Шансі” Наді пощастило вчитися у легенди української музики Кузьми Скрябіна, можливо тому дівчина так швидко засвоювала матеріали та ставала кращою з кожним виступом. Слід зазначати, що зараз Надя сама є творчим наставником для молодих артистів на шоу “Голос країни”.

Але найбільшим подарунком для співачки став дует “Время і стекло”. Так, завдяки Потапу, який був продюсером молодого тандему, Надя вийшла на новий рівень творчості та стала дуже популярною українською співачкою, яка зараз стала виступати сольно і випускає дуже чутливі пісні українською мовою.

Та й зараз Дорофєєва є для багатьох ідеалом жіночої краси, але так було не завжди. Коли артистка була маленькою, вона комплексувати через великі вуха. Дівчина думала, що вона схожа на мишу з мультика, можливо на цю думку її навели однокласники та однокласниці, які могли заздрити іншим зовнішнім даним Наді.

Та з віком всі комплекси минули й зараз ми бачимо перед собою красиву, молоду жінку, яка чарує своєю красою та сміливими образами та надихає багатьох жінок ставати кращими та вести здоровий образ життя для збереження краси та молодості.

Схожі статті