Слідами Володимира Остапчука: Позитив збирається розлучатися

Цього року може бути ще одне зіркове розлучення.

Новину про розлучення співак Олексій Завгородній, більше відомий як Позитив, поки що ніяк не коментує.

Проте говорить, що через співпрацю з Надею Дорофеєвою і дружбу з Настею Каменських відчув потік ревнощів з боку дружини. Позитив пригадав момент, коли він з дружиною Потапа шукав подарунок для своєї дружини Анни Завгородньої-Андрійчук. В цей час йому подзвонила дружина і влаштувала сцену ревнощів з приводу прогулянок з його “кучерявою”.

Перепала порція ревнощів і Наді Дорофеєвій, хоча роману між співаками ніколи не було. Про це заявили самі виконавці під час фінального концерту гурту “Время и Стекло” в Києві.

Раніше Олексію Завгородньому приписували роман і з блогеркою Анастасією Нікіфоровою. Причиною для розмов стало коротеньке відео у TikTok, де Позитив ляснув дівчину по попі і у відповідь отримав ляпаса.

В одному з коментарів під цим доволі провокативним відео прихильники зауважили, що у співака є дружина. Проте це зауваження прозвучало якось не дуже впевнено.

Блогерка зауважила, що з Олексієм їх пов’язують виключно дружні і робочі стосунки. Співак допомагає дівчині записувати пісні. Крім того, Анастасія зауважила, що з дружиною Позитив давно не виходить у світ. На вечірці, яку організував репер Потап на честь закінчення літа прийшла лише Анна і непогано розважилася у зірковому товаристві.

У коментарях прихильники поцікавилися де Позитив і чому вона ніяк не коментує розлученя. Дизайнерка ніяк не відреагувала на такі коментарі, що робить ситуацію ще загадковішою.

Добрі люди також розповсюджували чутки і про нібито роман Олексія Завгороднього з його партнеркою на проекті “Танці з зірками” Юлією Сахневич. Проте артист жоден з цих псевдороманів не підтвердив. А от те, що вони попсували йому стосунки з дружиною, дизайнером Анною Завгородньою-Андрійчук, зізнався.

У останньому випуску шоу “2POpodkast”, яке ведуть Позитив і Потап, виконавець зазначив, що вони з дружиною живуть окремо. На запитання гостя, Позитив зауважив, що це все.

Нагадаємо, що цього року через ревнощі розпалася пара шоумена Володимира Остапчука і перекладачки Олени Войченко. У пари залишилося двоє дітей.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.