49-річна Юлія Висоцька вразила новиною про свій діагноз, через який вона не зможе підвестися з ліжка

Знаменита російська акторка та телеведуча Юлія Висоцька налякала своїх фанатів заявою про хворобу, через яку довелося скасувати всі плани. Усі деталі в статті.

Знаменита російська акторка і телеведуча Юлія Висоцька свого часу мала можливість працювати і на українському телебаченні, тому добре запам’яталася далеко за межами російської федерації.

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька вразила новиною про свій діагноз

Зараз її родина зробила вибір — знаменитість не підтримала повномасштабну війну. Аде боючись критики від українців за стримані вислови і небажання публічно виступати “проти”, Юлія навіть заблокувала для них доступ до власної сторінки в соціальній мережі Instagram. Втім, зірка також активно веде свій блог в телеграм, де нещодавно повідомила про хворобу, яка не дала їй встати з ліжка.

Юлія Висоцька вразила новиною про свій діагноз

Так, нещодавно телеведуча розповіла, що вимушена скасувати усі свої плани через дуже погане самопочуття. Зірка підхопила вірус, який звалив її з ніг. Тож Юлія вирішила лікуватися вдома, у теплі та комфорті.

“Останніми днями багато їздила у справах і захворіла. Чи то втома, чи підчепила якийсь вірус у поїздці. Так що спочатку про відміну планів. Другого листопада мали знімати “Їмо Будинки!”, і того ж дня мала вилітати до Петербурга. Зйомки перенесли, виліт, сподіваюся, залишиться в силі, і зі своєю хворобою я успішно впораюся”

Цікаво, що не дивлячись на хворобу, Юлія Висоцька все одно планує виступити у спектаклях.

Нагадуємо, що близько 10 років тому телеведуча потрапила разом з чоловіком та дітьми в ДТП в Італії, через яку її дочка була травмована настільки, що впала в кому. Згодом в мережі з’являлися певні новини про те, нібито дівчинка прокинулася. Але з роками родині вдалося зам’яти цю тему, і зараз просто немає жодної інформації про те, чи прийшла до тями спадкоємиця Кончаловського, і чи взагалі вона жива.

Схожі статті