Куди і чому стрімко зник головний музичний критик країни Сергій Сосєдов: чим нині займається зірка “Х-Фактору”

Відомий музичний Критик Сергій Сосєдов, який багато років працював в Україні і був ледве не головним суддею у талант-шоу "Х-Фактор" різко зник з усіх радарів та навіть остання публікація в його instagram, була 11 вересня. Цікаво, де зараз перебуває зірка?

Сергій Сосєдов зробив собі доволі успішну кар’єру в українському шоу-бізнесі й завжди дуже позитивно висловлювався про саму країну та про її народ. Сосєдов завжди говорив, що це найкраща для життя країна і залишати її він не готовий. Тому його зникнення було дуже незрозумілим для колег та глядачів. Але все виявилось дуже просто. музичний критик повернувся до росії, звідти родом Сергій. І до речі, він працював на дві країни, як раніше це робили багато артистів.

С
Куди зник Сергій Сосєдов

Але після 24-го лютого всім довелося обирати сторону свободи, або приймати сторону люті та зла. Всі ми знаємо, що Сосєдов ніколи не відзначався спокійним характером. Тому, він обрав агресивну росію і вмить відмовився від своїх позитивних слів на адресу України. Міг би й промовчати, але він почав критикувати все українське – це низько, але вибір завжди за людиною.

Тож зник критик саме тому. що знову переїхав до росії й тепер працює там. А от про “Х-Фактор”, який подарував йому шалену популярність, Сергій вирішив забути і ще в додаток полити брудом і своїх колишніх колег і шоу і країни та людей.

“Україна – це маленька країна, яка не має жодної незалежності і не буде мати, немає у них взагалі нічого” – висловився Сосєдов.

К
Куди зник Сергій Соседов

Тож, за останніми даними, критик повернувся до роботи телеведучого і тепер будує нову кар’єрну сходинку у рф, засуджуючи навіть своїх російських колег з холодним розумом та позицією проти війни. Так, критик засудив Галкіна, Пугачову та інших назвавши їх “Позорними артистами”. Отже, тепер ми знаємо яка ціна слів Сергія Сосєдова.

Схожі статті