Катерина Осадча похизувалася природною красою і стрункими ніжками

Катя Осадча показала осінні знімки без косметики і блиснула стрункими ніжками.

Днями телеведуча “Світського життя” Катерина Осадча порадувала прихильників новими осінніми знімками. Ними вона поділилася на своїй сторінці у мережі Instagram. На першій світлині телеведуча позує у легкій темно-синій сукні з квітковим принтом і цікавим декольте. На ногах у теледіви чорні капронові колготки і чорні лаковані ботинки. Сукня у Каті Осадчої до колін і відкриває її довгі стрункі ніжки. На знімку ведуча сидить на опалому листі на фоні пожовклого дерева. Позаду зірки також видніється розмальована стіна будинку. Варто відмітити, що на обличчі зірки відсутня косметика, але вигляд вона все одно має привабливий. Волосся зірки зібране у хвіст.

Під знімком прихильники поділилися з зіркою улюбленими кольорами і порівняли її з Алісою.

Окрім розкішних ніг Катя Осадча не гребує показати обличчя без макіяжу. До речі, вона одна з небагатьох зірок, які однаково часто показують себе як з косметикою, так і без неї.

На другій осінній світлині телеведуча позує у довгій коричневій сукні з дрібним принтом і довгими рукавами. Волосся зірки так само зібране у хвіст, а на обличчі не видно косметики.

Так само, як і попередній, цей знімок теж сподобався прихильникам.

Наприкінці жовтня Катя Осадча поділилася кадрами з прогулянки на яхті осіннім Дніпром. На світлинах телеведуча була без косметики. Прихильники оцінили зовнішність Каті Осадчої компліментами. Вони зауважили, що ведуча має гарний вигляд.

Раніше Катя Осадча теж хизувалася знімком без косметики.

Прихильники зауважили, що так телеведуча має молодший вигляд. І зауважили, що їй гарно як з косметикою, так і без.

Схожі статті