Хто з українських красунь крім Тіни Кароль, Лесі Нікітюк та Даші Астаф’євої претендує на роль “Холостячки”

Насправді серед зірок українського шоу-бізнесу далеко не всі хотіли б потрапити на шоу "Холостяк" чи "Холостячка", тому що хтось не вірить у можливість знайти кохання, а хтось бачить тільки шоу. Та глядачі люблять його й дуже хотіли б побачити у ролі третьої "Холостячки" одну з запропонованих кандидатур.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Артистка вже багато років самотня і єдиний чоловік у її житті – це син Веніамін, і той наразі живе та навчається в Англії. Тіні завжди приписують якісь бурхливі романи та опіки молодих артистів. Але сама ж жінка нікого не підпускає до себе близько і поки не планує вступати у якісь стосунки. Проте народові було б дуже цікаво подивитися за вибором Кароль та тим, яка вона з чоловіками. Якого бажає, які їй подобаються, з ким би ніколи не спілкувалась та інші деталі з особистого життя поп-діви.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф’єва

Дуже приваблива Даша також багато років самотня й на стосунки з чоловіками лише натякає, але жодного разу за останній час не показувала свого обранця. І взагалі на тему особистого життя співачка не надто охоче говорить. Сама ж артистка вважає, що її зухвалий образ заважає їй побудувати міцні стосунки. І тому, глядачі вирішили, що Даша може знайти своє щастя на проєкті.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Найзавидніша наречена України досі самотня. Леся мала стосунки з якимось таємним сусідом, до того ж болісні. Та це єдиний зв’язок про який наважилась розповісти телеведуча. А все інше це нічого більшого ніж плітки, той же роман з Сергієм Притулою, не підтверджений. Можливо Леся дійсно була закохана у колегу, проте стосунків у них побудувати не вийшло.  Тому Нікітюк ідеальна кандидатура для “Холостячки”.

Анна Богдан

Аня Богдан
Аня Богдан

Після розлучення з Михайлом Заливако Аня зі своєю популярністю може легко стати новою “Холостячкою”, тому що народові було б доволі цікаво подивитися, кого б для себе обрала дівчина та як поводилася б після того, як сама боролася за серце завидного красеня. Тож, Богдан дійсно була б цікавою героїнею, оскільки вже знаю цю “кухню” з середини.

Схожі статті