Слава Камінська розсекретила подробиці роботи з Юрієм Нікітіним в НеАнгелах: “Я нічого не робила 15 років”

Слава Камінська завжди була досить відвертою та гострою на язик жінкою. Поки вона була в "НеАнгелах", то часто коло неї були скандали, загалом і зараз мало що змінилося. Тому на цей раз співачка розповіла подробиці співпраці з екс-продюсером Юрієм Нікітіним.

Відомо, що гурт розпався у березні минулого року й з того часу між Славою та Юрієм пробігла чорна кішка. Та це насправді й не дивує, бо Камінська завжди проявляла свій характер в не була м’якою навіть стосовно своєї колеги Вікторії Сміюхи, над якою, як виявилось довгі роки знущалась. Тож, коли Нікітін заявив, що розпускає гурт, Слава образилась на продюсера. А тепер в одному з інтерв’ю вирішила розповісти, як їй насправді працювалося з ним.

Слава Камінська розповіла подробииці роботи з Нікітіним
Слава Камінська розповіла подробииці роботи з Нікітіним

“З Юрою взагалі класно було працювати, тому що коли нічого не вмієш робити та починаєш працювати з деякими людьми, котрі тебе дурять, а Юра собаку з’їв на цьому. І от я коли з ним працювала, я взагалі нічого не робила, бо я “певічка”. Я вийшла, красиво заспівала і пішла. Я нічого не робила 15 років, тільки виходила на сцену, співала” – розповіла Камінська.

Також зірка додала, що тепер всі організаційні питання лягли на її плечі, а в цьому вона, м’яко кажучи, гуманітарій та нічого не розуміє. Тому Слава сказала, що трохи жалкує, через те, що так і не змогла знайти спільну мову з Юрієм.

Камінська розсекретила подробиці співпраці з Нікітіним
Камінська розсекретила подробиці співпраці з Нікітіним

Проте зараз Камінська випускає нові пісні й завдяки своєму характеру часто опиняється у скандальних ситуаціях, тому її популярність тільки зростає.

Ще Слава зізналась, що Нікітін хотів відновити співпрацю “НеАнгелів” та на той момент дівчата вже посварилися між собою, тому й мови про возз’єднання не було. Та й Камінська на той момент не хотіла обрізати собі крила сольної виконавиці, адже тоді в неї тільки почало виходити працювати без продюсера та без гурту.

Слава Камінська розповіла деталі співпраці з Нікітіним
Слава Камінська розповіла деталі співпраці з Нікітіним

Отже, попри конфліктні ситуації думка Слави про колишнього продюсера залишилася досить гарною, але вочевидь працювати разом вони більше ніколи не будуть. Тому що коли пропонував Нікітін, то Камінська не передзвонила, а сама проситися вона вже точно не буде. Тож, залишається спостерігати як артистка й надалі буде самостійно будувати собі доріжку на велику естраду України.

Схожі статті