Хто з українських артистів зміг підкорити європейські стадіони виконанням гімну України: Полякова чи Кароль?

Гімн України – це не просто пісня, це ціла історія. Історія нашого народу, який нині виборює свою свободу. Певно кожний арстист мріє виконати гімн на великій арені, але кому це вдалося краще, дізнаємося у статті.

Заспівати гімн вдається не кожному артисту, так, щоб це було масштабно, але зараз часи змінилися, тому майже кожен український співак та кожна співачка, мали змогу виконати пісню сили на європейських стадіонах перед важливими благодійними футбольними матчами.

Тіна Кароль

Тіні Кароль пощастило заспівати гімн на великому європейському стадіоні і не один раз, а два. Для неї це було дуже відповідально і навіть можна побачити, як у кінці виступу, Тіна ледве стримує сльози.

Оля Полякова

Оля Полякова не дивлячись на свою зухвалу поведінку, вважає, що заспівати гімн перед благодійним матчем – це гідно та серйозно. Тому, під час виступу Полякова переживала дуже сильно, адже це не просто її авторські пісні, це пісня нації.

Настя Каменських

Настя також увійшла у список артистів, на кого поклали велику відповідальність і довіру, передати емоції українців у ці важкі часи для кожного з нас. Та слід зазначити, що її виступ переверши всі очікування, це звучало неймовірно.

Юлія Саніна

Юля Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss, гурт зухвалий, бо це рок, але сама по собі співачка дуже ніжна, тому виконання гімну для неї стало можливістю розкрити свою ніжність, тому, виступ Саніної зміг донести всю біль та силу нашого народу.

LAUD

Молодий виконавець вже встиг стати фірмовим голосом “Танців з зірками” та доволі популярним сольним співаком, а от заспівати гімн на європейському стадіоні,  для Влада стало неочікуваною та дуже приємно. Й варто сказати, що його виступ зміг зворушити всіх.

Мішель Андраде

Підопічна Потапа також торкнулася історії України та виконала гімн дуже емоційно та гідно. Адже її ніжний голос може проникнути у саме серце.

Дзідзьо

Дзідзьо також виконав гімн перед одним з футбольних матчів у Європі та зміг викликати потрібні емоції у всіх тих, хто був присутній на матчі.

Надя Дорофєєва

Надія також мала змогу виступити на стадіоні перед футбольним матчем і зворушити своїм ніжним та проникливим виконанням гімну. Для артистки – це велике досягнення.

Анна Трінчер

Аня дуже пишається собою через те, що вона змогла передати настрій кожного українця та стримати свої емоції під час виконання головної пісні у житті.

Пташка з “Азовсталі”

І звісно, не варто забувати героїню, яка переживши найжахливіші речі у житті, змогла знайти в собі сили та заспівати гімн на великому стадіоні. Це дуже гідно і вартує великої пошани.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.