Маски геть: 49-річна Руслана Лижичко в образі Сонця осяяла литовське телебачення та засліпила глядачів

Володарка численних премій та нагород, диригентка, депутатка, танцюристка — усе це про одну людину, про Руслану Лижичко. Днями вона поділилась новиною на своїй сторінці у соцмережах: її маска знята.

Виконавиця хіта минулих десятиліть “Дикі танці”, Руслана Лижичко, у свої 49 років не втрачає творчої наснаги. Амазонка все частіше з’являється на телевізійному просторі у найрізноманітніших образах.

Минулого року сувора ззовні Руслана запам’яталась глядачам у вигляді прекрасного лісового створіння — Мавки, коли була учасницею найфеєричнішого шоу українського телебачення “Маскарад”.

Цей образ пасував співачці, адже виглядала вона у ньому надзвичайно гармонійно — вона ідеально вжилась у роль. Донька лісу тоді виконала культову українську співанку “Щедрик”, скомпонувавши собі одразу на чотирьох музичних інструментах. Після цього неможливо було не вгадати, хто ж ховався в костюмі Мавки.

Руслана в образі Мавки підкорила глядачів

Цього року Руслана підкорювала нові вершини. Вона вирішила розширити аудиторію та поїхала до Литви, аби взяти участь в аналогічному проєкті закордоном. У литовській масці виконавиця постала в образі Сонця, адже, за її словами, це дуже символічно, оскільки Україна — країна сонця, яка бореться за світло. Саме це і посприяло вибору концепту образу.

Стилісти та костюмери шоу дуже виважено підійшли до підбору вбрання. Співачка була одягнута у розкішну блискучу золотаву сукню з багатоярусною пишною спідницею та рукавички в тон. Голову зірки прикрашала казкова маска у вигляді сонця із широкою посмішкою.

Яскраве Сонце над Литвою в обличчі Руслани

Руслана Лижичко покинула проєкт після третього ефіру литовської “Маски”, так як асоціації зі співачкою були занадто явними. Вона довго вагалась, чи варто у такий час зніматися у подібному розважальному проєкті, але з рештою прийняла правильне рішення.

Нагадаємо, Руслана Лижичко стала переможницею пісенного конкурсу “Євробачення” у 2004 році.

 

Схожі статті